čtvrtek 23. prosince 2010

Nové album Jakuba Smolíka

Nádherná recenze nového alba je na musicserveru (www.musicserver.cz) . Já ovšem vybírám z diskuse, která je opravdu výživná. Tak třeba u mé oblíbené kapely se sejde sotva dvanáct reakcí, tak zde jsou diskusní žně. Abyste si udělali obrázek zde je malá textová ochutnávka:

Pan Smolík je zcela jasně zaměřen na konkretní cílovou skupinu žen.Nic proti tomu.Jsou to příznivkyně telenovel a sladkobolných nekonečných seriálů.Pan Smolík přesně ví,co dělá a že se z toho někomu zvedá žaludek ,je vedlejší.Jednu takovou ženu mám doma taky.Když si pustím Claptona,Led Zepelin nebo Decziho,říká,že je to ta moje divná muzika.Už jsem vzdal snahy o nějakou hudební osvětu.Asi jsem z Marsu a manželka z Venuše a asi to tak má správně být.A řešit to nemá význam.Ať žije Jakub Smolík...


Nikdo se nezavděčí všem... o tom se člověk přesvědčuje dnes a denně. Natož když jde o úspěšného zpěváka, který má velkou oblíbenost... Spousta koncertů, vyprodané sály, krásná cédéčka, která jsou narozdíl od jiných "o něčem" ... úspěch se prostě neodpouští, že ???
Ráda bych věděla, co v životě dokázali právě ti, co co nejvíc kritizují.... ??
Plivat na práci a snahu druhého, to umí každý !! Takže rozum do hrsti, milí kritikové ! :o)



.je to jako když kosmetická firma nabízí krém proti celulitídě:Ženské ho taky kupují,ale efekt nula...a stejně ho budou kupovat dále...

středa 22. prosince 2010

Korupce

Hezký článek a komentáře o současné korupci je na novém serveru Česká pozice www.ceskapozice.cz . Můj názor je jednoznačný. Je to hnus, je to hnus, je to hnus.

pondělí 20. prosince 2010

idnes

Spoustu let jsem se občas v sobotu kupoval ke kafi noviny. Většinou Mladou frontu, alias DNES. No a už si ji nekupuju. Nedá se to číst. Nějak se proměnila na opravdu odporný bulvár. Tak trochu Bleskovatí 8-). A jak to vypadá bude ještě hůř:

Na jaře příštího roku dojde v Mafře ke změně na postu generálního ředitele. Současného CEO Karl Hans Arnolda střídá Ralf Hermanns, který přichází z pozice obchodního ředitele největšího německého (a evropského) deníku Bild.