středa 21. dubna 2010

Reklama

Jak vyrobit originální tištěnou reklamu? No je to práce, řekl bych spíše dřina, ale jinak by se asi Elvis a papež nikdy nepotkali.
Více zde: www.behance.net

pátek 16. dubna 2010

Doktor Leoš Středa

Četl jsem pár článků o dietě podle Atkinsona a dostal se až k doktorovi Loešovi. Já na něj úplně zapomněl. Před pár lety byl úplně všude, na jeho dietu se třásli všechny holky. Jestli chcete vědět co s ním je, tak vězte, že má tři holky a užívá si o 106 8-)))

článek je zde: www.lidovky.cz
MUDr. LEOŠ STŘEDA. Jeho kliniky a vynálezy ženy milovaly. První český lékař-podnikatel ale svůj multimilionový byznys zavřel a zmizel kdesi v Asii. Dnes žije šťastně, obklopen „opičkami“, jak říká členkám svého vietnamského harému

pondělí 12. dubna 2010

1,8 miliardy let starý jaderný reaktor

Vypadá to, že tu před náma už někdo byl....
Gabonská republika v Africe má bohaté zásoby uranu. V roce 1972 byla jednou francouzskou továrnou importována uranová ruda z lokality Oklo v Gabonu a k překvapení všech bylo zjištěno, že uran byl již z rudy vyloučen a použit. 
více v článku www.velkaepocha.sk

pátek 9. dubna 2010

Prestige

Staré dobré Prestižky.Taky jsem je měl...ale přiznávám, že se mi nikdy zas až tak moc nelíbili..ovšem za 4 litříky můžete mít PRESTIGE na míru podle svého návrhu, to je fakt COOL 8-)
A když ne, tak alespoň nějakej ten grafickej návrh vysmahněte na jejich stránky, na památku.
Odkaz je zde: www://www.prestizky.cz/